Foto 29-05-2022 23 40 04

Bankbeekstraat Gullegem

Alleenstaande villa met zwembad zoekt nieuwe eigenaars!

Op een mooi perceel van ongeveer 790 vierkante meter vinden we deze afgewerkte villa terug in een top gemeente zoals Gullegem.

Aan de buitenkant te zien, straalt deze woning klasse uit. De woning is te betreden via da garage met grote oprit of via de voordeur. We betreden de woning via een ruime inkomhal die meteen ook een van de eyecatchers is van deze woning. Een machtige wijn-wall maakt van deze hal af!

De leefruimte wordt gekenmerkt door zijn ruimte, afgewerkte keuken met 4 geïntegreerde zitplaatsen, zicht op de tuin en eetplaats. De keuken is voorzien van alle moderne apparatuur die men wenst in een keuken. Verder op het gelijkvloers hebben we een apart toilet, bureauruimte, een ruime garage en de masterbedroom. De masterbedroom is voorzien van 2 aparte dressings, wat wil een mens nog meer? Daarnaast hebben we een ruime badkamer die bestaat uit een inloopdouche, dubbele lavabo en bad.
Op het verdiep vinden we 3 slaapkamers terug, een apart toilet, een extra bergruimte en een badkamer. De kamers zijn telkens voorzien van voldoende stopcontacten en verwarming.

Deze woning beschikt over een hoge afwerkingsgraad. Er is regenwater voorzien, de verwarming is op gas (centrale verwarming), er zijn zonnepanelen aanwezig, de elektriciteit is conform.

En dan nu de tuin…

Deze zuid-westelijke tuin is voorzien van een zwembad, poolhouse én is volledig omheind voor de privacy. Het zwembad beschikt over een verwarmingselement en een rolluik.

Kortom een topper! Ben je al lang op zoek naar een familie woning waar je tot rust kan komen? Dan is dit je kans!

Adres
Prijsklasse
Opleveringsdatum
Interesse in dit pand?

Of vul onderstaand formulier in: